Η εταιρεία

Image placeholder

Η εταιρεία μας IDEAL Casa Mandelli, η οποία ιδρύθηκε το 1976, εισάγει και εμπορεύεται τεχνολογικό και διακοσμητικό εξοπλισμό κτιρίων και κατοικιών. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, οι οποίοι ειδικεύονται στο χώρο του τεχνολογικού & διακοσμητικού εξοπλισμού, Διευρύνοντας συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων μας στον εκθεσιακό μας χώρο. Η πλούσια γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τη λειτουργικότητα καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Το προσωπικό της εταιρείας μας, με τις γνώσεις και τη μακρόχρονη εμπειρία του είναι στη διάθεσή σας για την καλύτερη επιλογή σε πόμολα, πομολάκια ντουλαπών και επίπλων, λαβές, αξεσουάρ μπάνιου και τζακιού, κουρτινόβεργες και όλα τα συστήματα ανάρτησης και σκίασης. Επιπλέον, η εταιρεία μας εξοπλίζει ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους εστίασης και κάθε είδος επαγγελματικών χώρων. Η ταχύτητα στην παράδοση είναι το βασικό στοιχείο που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Γιατί να μας επιλέξετε

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, που ειδικεύονται στο χώρο του τεχνολογικού & διακοσμητικού εξοπλισμού

Η πλούσια γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τη λειτουργικότητα καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Το προσωπικό μας, με τις γνώσεις και τη μακρόχρονη εμπειρία του είναι στη διάθεσή σας για το καλύτερο αποτέλεσμα.